Nestaan Holland BV
Selecteer uw taal:
 
 
 
 

Nestaan Holland BV
Slabbecoornweg 31 - 33
4691 RZ Tholen, Nederland

Tel: +31 166 605 605
E-mail: info@nestaan.nl


Quality insulation
with a personal touch

+31 (0)166 - 605 605

Biobased

ARVENOL®, biobased isolatieschuim.

De Arvenol® schuimen kenmerken zich door het gebruik van bio-gebaseerde grondstoffen in de basis. Het is niet verwonderlijk dat juist Nestaan met deze groene oplossing komt. Als onafhankelijk systeemhuis heeft het namelijk al een grote reputatie opgebouwd op het gebied van kwalitatief hoogstaande isolatieoplossingen. Men heeft de kennis en expertise in huis om wereldwijd grondstoffen op te sporen die helpen de uitdagende klimaatdoelstellingen te realiseren.

De toegepaste bio-grondstof komt uit afvalstromen van andere, veelal industriële productieprocessen en verstoren op geen enkele wijze de voedselketen. Hierdoor wordt naast de gebruikfase als isolatieschuim, nu ook al tijdens de productie bijgedragen aan het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen.

Kiezen voor Arvenol® is dus een besparende, verantwoorde en groene keuze.

Voor veel toepassingen beschikbaar.

Arvenol® schuim wordt als hoogrendement isolatiemateriaal toegepast onder vloeren en daken of in spouwen. Zowel in residentiele als zakelijke gebouwen. Er kan daarbij worden gekozen voor systemen om te sprayen, gieten en injecteren. Verder zijn Lijmsystemen beschikbaar voor machinaal of handmatig verwerken.

 


Nestaan Holland BV

Nestaan Holland BV