Nestaan Holland BV
Selecteer uw taal:
 
 
 
 

Nestaan Holland BV
Slabbecoornweg 31 - 33
4691 RZ Tholen, Nederland

Tel: +31 166 605 605
E-mail: info@nestaan.nl


Quality insulation
with a personal touch

+31 (0)166 - 605 605

Scheepsisolatie

Binnen de maritieme sector zijn de gecertificeerde PU-schuimen van Nestaan een begrip. Naast de door de Warrington Fire Company en Bureau Veritas gekeurde blokschuimen biedt Nestaan ook speciale systemen aan met een lagere exotherme reactie voor bijvoorbeeld het isoleren van holle ruimtes in schepen, drijvers en pontons. Deze Nestaan systemen dragen ook het Veritas keurmerk. Op schepen worden zeer hoge eisen gesteld aan de verwerkbaarheid, de brandeigenschappen en de constante kwaliteit van de schuimsystemen. De Nestaan gietsystemen worden aan boord van schepen toegepast bij het isoleren van visruimten of andere ruimtes waar men wenst te koelen of te vriezen. Ook worden wanden van schepen geïsoleerd om kou en condensatie tegen te gaan.

Het laboratorium van Nestaan controleert standaard alle uitgaande systemen en staat garant voor de constante kwaliteit. U weet zodoende zeker dat aan de genoemde specificaties wordt voldaan.

De externe controle van onze systemen door de maritieme divisie van Bureau Veritas maakt het mogelijk dat de rederij haar schip kan verzekeren.

Nestaan gietsystemen voor de maritieme sector zijn in een aantal uitvoeringen leverbaar. U kunt bij ons bijvoorbeeld variëren in densiteit en brandklasse.


Nestaan Holland BV

Nestaan Holland BV