Nestaan Holland BV
Selecteer uw taal:
 
 
 
 

Nestaan Holland BV
Slabbecoornweg 31 - 33
4691 RZ Tholen, Nederland

Tel: +31 166 605 605
E-mail: info@nestaan.nl


Quality insulation
with a personal touch

+31 (0)166 - 605 605

Vloer

Nestaan spraysystemen voor vloeren worden toegepast in zowel nieuwbouw als renovatie. Er wordt onderscheid gemaakt tussen isolatie die onder de vloer en isolatie die op de vloer wordt aangebracht. In beide gevallen wordt pas geïsoleerd nadat de constructievloer is gelegd. De primaire taak van deze polyurethaanschuimen is het tegengaan van warmteverliezen, maar zij worden ook vaak gebruikt om vochtproblemen tegen te gaan. (vooral bij vloeren met een kruipruimte).

Isolatie op de vloer
Bij deze toepassing wordt de isolatie na de ruwbouwfase aangebracht op de begane grondvloer. Op de vloeren wordt eerst het leidingwerk aangelegd. Vervolgens wordt Nestaan sprayschuim over de vloer verneveld en vormt een egaliserende en isolerende laag. Hierop wordt de dekvloer aangebracht. Eventueel kan op de schuimlaag eerst nog vloerverwarming worden aangelegd.

Ondervloerisolatie
Dit betreft in veel gevallen na-isolatie van vloeren waarbij aan de onderzijde vanuit de kruipruimte isolatie wordt aangebracht tegen de begane grondvloer. Hierdoor wordt een sterke, naadloze, isolerende vloer verkregen.

Akoestisch
Een andere toepassing voor polyurethaan sprayschuim bij vloeren is het reduceren van contactgeluid. Dit type schuim wordt ingezet bij verdiepingsvloeren van appartementen om geluidsreductie te bereiken. Het gaat hier om een flexibel polyurethaanschuim.


Nestaan Holland BV

Nestaan Holland BV