Nestaan Holland BV
Selecteer uw taal:
 
 
 
 

Nestaan Holland BV
Slabbecoornweg 31 - 33
4691 RZ Tholen, Nederland

Tel: +31 166 605 605
E-mail: info@nestaan.nl


Quality insulation
with a personal touch

+31 (0)166 - 605 605

Wand

De Nestaan spraysystemen die voor deze toepassing worden gebruikt, zijn identiek aan die bij onderdakisolatie worden gebruikt. Toepassing van dit type schuim vereist namelijk een zeer snelle eactietijd van het systeem. Het schuim wordt met een hogedruk machine verneveld en als vloeistoffilm aangebracht, waarna al binnen 2 seconden het schuimproces start.

Omdat de opgebrachte vloeistoffilm de ondergrond naadloos volgt, wordt een zeer hoge isolatiegraad verkregen. De uitgereageerde en opgeschuimde PU, volgt en omhult alle bespoten constructieve delen. Dit type schuim wordt zowel in de woning- als utiliteitsbouw ingezet. In de woningbouw kan het binnenspouwblad worden geïsoleerd alvorens de buitenmuur wordt opgetrokken (ankerloze spouwmuur). In de utiliteitsbouw kan een ongeïsoleerde hal een totaal andere gebruikswaarde krijgen door het aanbrengen van wandisolatie.

Het voordeel van een sprayschuim is dat geen mechanische bevestigingen nodig zijn. Dit is wel het geval bij het na-isoleren met isolatieplaten. Bij bewaarplaatsen van aardappels of uien hoeven dan alleen nog de drukwanden te worden geplaatst.


Nestaan Holland BV

Nestaan Holland BV